Hem

Familjedaghemmet

Killevippen

Killevippen är ett alternativ till förskola för barn i åldrarna 1-5 år. Här får barnen vistas i en liten barngrupp i en lugn och trygg hemmiljö. Den lilla barngruppen gör det möjligt att se till varje barns enskilda behov och att utvecklas i sin egen takt. Verksamheten utgår utifrån barnens olika intressen där de får vara med och bestämma bland annat våra utflykter, aktiviteter eller olika teman som vi arbetar med. Här erbjuds utöver de vardagliga aktiviteterna besök till bibliotek, utflykt till lekland, flygmuseum i Söderhamn eller andra utflyktsmål efter barnens intressen. Det som är bland det viktigaste för mig är att barnen känner sig tillfreds, har roligt och får använda sin nyfikenhet till att utforska och lära.

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.00-18.00 (Mån-Fre)

Husdjur

Katt, hamster och fiskar finns på familjedaghemmet

Ansök om plats

Ansökan sker genom kommunen

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Inriktning

Allmän inriktning utifrån barnens intressen

Verksamheten

Mål och visioner

Jag vill skapa en verksamhet för barnen som ska ge en trygg och harmonisk utveckling. Fördelen är att det är en liten barngrupp då min vision som dagbarnvårdare är att kunna erbjuda barnen mycket tid och visa mitt engagemang i deras intressen. Barnen har möjlighet att utveckla sitt språk och lärande i ett individuellt tempo. Jag vill ge varje barn förutsättningar till att förstå att man måste respektera varandras olikheter samt att ta hänsyn till varandra.

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Ida Skoglund

Ida Skoglund är mitt namn och jag har arbetat som undersköterska sedan 2013 samt är certifierad butikschef sedan 2018. Jag bor i ett tryggt villaområde i Ljusne med mina 2 barn och sambo. Under min uppväxt har jag med glädje varit hjälpsam genom att stötta andra familjer vid barnpassning. Redan under tidiga skolåren valde jag min praktikplats på förskola och intresset för barn har jag sedan dess.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Åängsvägen 11
82675 Ljusne

VISA KARTA

Telefon
076-811 43 47

E-post
killevippen@cforetaget.se

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk